ВЪТРЕШНИ УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА VILLA GEORGIA – гр.Сопот

Скъпи гости,

Учтиво Ви молим, внимателно да прочетете и да се запознаете с условията и правилата за ползване на Villa Georgia – гр.Сопот, преди да направите своята резервация. За да бъде престоя Ви при нас спокоен, Ви молим да спазвате правилника за вътрешния ред. Той ще подсигури Вашата приятна и безпроблемна почивка при нас.


Настаняване

Настаняването и освобождаването се извършва в следните часове:

– настаняване след 15:00 часа

– освобождаване до 11:00 часа

Възможност за по-ранно настаняване и/или по-късно освобождаване след допълнително уточняване при запитването.

 

Капаро

Гостите на Villa Georgia – гр.Сопот имат право в срок от 72 часа след сключване на договора и внасяне на капарото, да се откаже, без да дължи неустойки и капарото му да бъде възстановено. В случай на неявяване или отказ от настаняване след упоменатия срок от 72 часа, клиента губи 100% от внесената сума.

За потвърждаване на резервацията, в срок от 48 часа, трябва да внесете капаро в размер на 50% от сумата за нощувките Ви, в посочената банкова сметка в сайта ни (секция ЦЕНИ). В случай на неизвършено плащане от Ваша страна, резервацията Ви се анулира.

 

Вътрешен ред

  1. На територията на Villa Georgia – гр.Сопот не се допускат домашни любимци.
  2. Пушенето на цигари във Villa Georgia – гр.Сопот е абсолютно забранено в спалните и другите закрити общи части. Допустимо е единствено в двора на туристическия обект.
  3. При напускане на туристическия обект гостите са длъжни да го оставят в състоянието, в което са го заварили при настаняването си.
  4. 4. Клиентите се задължават да се държат по начин, който да не уронва престижа и доброто име на обекта.
  5. Незаконни или неморални дейности – хазарт, проституция, употреба на наркотици, притежание или употреба на пиротехнически средства или опасни товари, притежание или употреба на огнестрелни и други оръжия – са абсолютно забранени!
  6. При нарушаване на обществения ред (силен шум след 23 часа) и подаден сигнал към органите на реда, гостите на Villa Georgia – гр.Сопот поемат цялата отговорност по разрешаване на казуса. Ако органите на реда наложат санкции, глоби, актове и др. наказания, предвидени от българското законодателство, те се покриват изцяло от гостите, отговорни за установените нарушения.
  7. Забравнено е внасянето на хранителни продукти в спалните помещения.
  8. Спазват се изисквания и правила за ползване на басейна във Villa Georgia –гр.Сопот, описани в инструкциите намиращи се в коридора до главния вход на обекта.
  9. Басейнът във Villa Georgia – гр.Сопот е НЕохраняем! Никога не допускайте в или около басейна деца без пълнолетен придружител – дори за секунда! Непрекъснатото наблюдение на възрастен човек е задължително и не може да бъде заменено с друго!

 

Гости

Броят на гостите (възрастни и деца) по време на престоя във Villa Georgia – гр.Сопот не трябва да надвишава броя на спалните места, посочени в потвърждението на резервацията. Общият капацитет във Villa Georgia – гр.Сопот е за максимум 9 човека!

Влизане или достъп до имота може да бъде отказано, ако броят на посетителите надхвърля посочените изисквания и/или заявения брой в резервацията.

Собственикът на Villa Georgia – гр.Сопот не носи отговорност за произшествия с гостите настъпили в рамките на туристическия обект и извън него. Доброто здраве и състояние на децата са отговорност на техните родители!

 

Плащане

Сумата за престоя и нощувките във Villa Georgia – гр. Сопот съгласно направената резервация, се заплаща предварително до 72 часа (3 дни) след направената резервация.

При липса на плащане резервацията се анулира!

Необходимо е предварително заплащане на 50% от сумата за настаняване (капаро)!

 

Допълнителни разходи

Разходите за комунални услуги (ток, вода), туристическа такса, почистване и консумативи са включени в наемните цени. Допълнителни такси няма.

При желание на гостите да им бъде предоставена храна, като цената за това ще бъде договорена допълнително.

 

Щети или загуби

Изискваме от нашите гости да се отнасят към имуществото на Villa Georgia – гр.Сопот с грижата на добър стопанин.

Всички щети или загуби, причинени по време на наемния период, са отговорност на гостите. В случай на прекалено големи загуби или повреди по време на престоя, собственикът на Villa Georgia – гр.Сопот, може да изиска гостите да освободят туристическия обект без право на обезщетение или възстановяване на платената сума.

Разходите за подмяна или ремонт на загуба или повреда на Villa Georgia – гр.Сопот, в това число нейното обзавеждане и дворното пространство, причинени по време на наемния период и престоя на клиентите, са за тяхна сметка. Стойността на обезпечението зависи от размера на нанесената вреда и се заплаща в брой на момента на собственика или на негов представител.

 

Достъп

Villa Georgia – гр.Сопот и цялата нейна собственост са на разположение за пълноценно ползване на гостите по време на наемния период.

Собственикът, представител на собственика, други служители и/или изпълнители в туристическия обект имат право на безпрепятствен достъп до собствеността и нейните съоръжения – за поддръжка на дома, градината, комуналните услуги и други допълнителни услуги, поискани от гостите.

 

Ценности и сигурност

Всички ценности и лични вещи на гостите, внесени на територията на Villa Georgia – гр.Сопот са отговорност на клиента/тите. Собствениците и представители на собствениците на туристическия обект не носят никаква отговорност при загуба или повреда на имущество, притежавано от гостите.

При отворени/отключени прозорци и врати по време на немния период, независимо дали гостите са на територията на Villa Georgia – гр.Сопот или извън нея (на разходка, пикник и др.), отговорността за имота е на на гостите. Всяко действие или бездействие на гостите, което може да отхвърли или наруши застраховката на имота и/или води до загуба или повреда, е отговорност на клиентите.

 

Басейн

Гостите на Villa Georgia – гр.Сопот имат право да ползват басейна безплатно като задължително спазват стриктно правилата за ползване предоставени в коридора до входа на къщата.

Собствениците и представители на собствениците на туристическия обект не носят никаква отговорност за инциденти настъпили в рамките на туристическия обект и извън него, включително басейна! Никога не допускайте в или около басейна деца без по-възрастен придружител – дори за секунда! Непрекъснатото наблюдение на възрастен човек е задължително и не може да бъде заменено с друго!!!

Молим всички гости да се запознаят с правилата за ползване на басейна, намиращи се по-долу, както и в близост до басейна!

 

Прекратяване на резервация

За прекратяване на потвърдена резервация, е необходимо гостите да се обадят и изпратят писмено уведомление за отказ на електронната поща на Villa Georgia – гр.Сопот.

 

Жалби

Предприемаме всички възможни мерки, за да осигурим на нашите гости приятен и безпроблемен престой.

За всякакви проблеми по време на наемния период е необходимо гостите да уведомят собственика или представител на собственика, които веднага ще се постараят да отстранят проблема.

Условие за удовлетворяване жалбата на гостите е за нея да бъде съобщено своевременно и докато гостите са на място. В случай, че няма постъпили оплаквания по време на наемния период и престоя на гостите в туристическия обект, приемаме, че гостите са удовлетворени от престоя си и поради това не са подали оплаквания и жалби към собственика на обекта.

 

Приемане на общите условия

С потвърждаването на резервацията клиентите заявяват, че са прочели и разбрали тези условия и правила за ползване на Villa Georgia – гр.Сопот и са съгласни с тях!

При нередности или нужда от помощ, моля свържете се с нас по всяко време на тел. 0878322904; 0878322905.

Адрес

Сопот 4330,
Манастирски лозя

Резервация

Бюлетин

Контакт с нас

Свържете с нас и нашият екип ще ви отговори възможно най-скоро.

Стопаните на Villa Georgia са се постарали да задоволят нуждите и на най-взискателните гости, които ценят уютната, луксозна и същевременно удобна обстановка, естествената красота и природа.

    Този уебсайт използва бисквитки и изисква вашите лични данни, за да подобри вашето сърфиране.
    X